LØNN FRA A TIL  Å

– HELT ENKELT

5 gode grunner til å velge SAREC

TILGANG TIL SPISSKOMPETANSE

Setter dere ut bedriftens lønnskjøring til oss, får dere en samarbeidspartner med spisskompetanse innen lønn og med kunnskap og erfaringer dere kanskje mangler internt. Med lønnstjenester hos oss vil dere alltid ha tilgang til et solid fagmiljø i konstant utvikling hvor målet er å gjøre deres bedrift enda bedre.

MER TID TIL DIN BEDRIFTS KJERNEVIKRSOMHET

Lønn er et krevende fagfelt som tar et stort jafs av arbeidshverdagen.

Det er så mye mer enn timepris multiplisert med antall timer jobbet. Blant annet innebærer det korrekt rapportering til myndighetene, avstemming, behandling av fravær, oppfølging av refusjoner – og mye, mye mer.

Ved å outsource lønnskjøringen til Sarec, frigjøres verdifull tid slik at man i bedriften kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

ALLTID OPPDATERT PÅ LOVER OG REGLER

Det er krevende å holde seg oppdatert på regelverket, spesielt når det endrer seg så ofte som det gjør. Når dere setter ut lønnsarbeidet til oss, får dere tilgang på et helt team med eksperter som alltid er oppdaterte på nye lover, regler og teknologiske nyvinninger. Konsulentene våre deler kunnskap og erfaringer med hverandre – og ikke minst med dere slik at vi spiller hverandre gode. Sarec bidrar gjerne med rådgiving innen lønn og HR.

DIN BEDRIFT BLIR MINDRE SÅRBAR

Hvor mange dedikerte lønnsmedarbeider har du i din bedrift? Og hva gjør du hvis de blir syke, eller hvis de slutter? Med Sarec på laget trenger du ikke å bekymre deg for verken sykdom, fravær eller ferie – hos oss vil du alltid ha lønnskonsulenter tilgjengelig.

RIKTIG LØNN TIL RIKTIG TID

Det kan være krevende for små lønnsavdelinger å sørge for at riktig lønn blir utbetalt til riktig tid. Samtidig leder feilberegninger og forsinkelser fort til misnøye blant de ansatte. Lønn må rett og slett bare funke, og ved å outsource lønnskjøringen til Sarec kan du være helt sikker på at den gjør akkurat det.

SARIBA – VI KAN LØNN

Sariba lever av og for å gjøre hverdagen enklere og bedre for ledere, medarbeidere og deg som jobber innen HR. Det har vi gjort i over 20 år.

les mer om sariba

ECIT – vi kan outsourcing

ECIT er en av markedets ledende leverandører av lønnstjenester. Vi jobber fremtidsrettet og transparent for å alltid levere de beste lønnstjenestene til våre kunder.

les mer om ecit